[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Для Координаторов » Работа Координатора » работа координатора
работа координатора
КоординаторДата: Суббота, 11.05.2013, 13:39 | Сообщение # 1
Полковник
Группа: Администраторы
Сообщений: 122
Репутация: 0
Статус: Offline
Про роботу Координатора
Зроби перший крок вже сьогодні! 
З компанією AVON ти створюєш бізнес для себе, але не на самоті.
Прийнявши рішення почати співпрацю з компанією AVON ти можеш створити власний бізнес та насолоджуватися необмеженими можливостями доходу, та отримувати стільки, скільки потрібно саме тобі.
Ти маєш можливість зробити ще один  крок та стати Лідером. Лідерство пропонує ще більший потенціал для розміру доходу, який значно перевищує можливості персонального продажу. Можна мати набагато більше, мотивуючи та навчаючи інших мистецтву продавати високоякісні продукти AVON та тому, як стати Лідером.
Можна мати ті кошти, що відповідають твоїм амбіціям, якщо додати свої енергію та рішучість, одночасно продовжуючи насолоджуватися привілеями заохочувальних програм від AVON.Що робить успішний ЛідерБудує бізнес та структуру за допомогою пошуку потенційних  партнерів, проводить призначення, навчає та розвиває (РАТD).Виконує особисті продажі та вимоги кожного рівня Лідерської  програми.Завжди інвестує частину коштів, щоб мати достатньо інструментів для залучення нових Представників та Координаторів: каталоги, листівки для пошуку, демонстраційній зразки та інші інструменти.Навчає інших робити те саме.Можливості доходу з Лідерською програмоюДохід від продажу продукціїДемо-програмаСпеціальні пропозиціі на придбання каталогівКороткострокові заохочувальні програмиПрограма «Швидкий Старт»Дохід від першої генераціїДохід від другої генераціїДохід від третьої генераціїБонуси за роботу КоординатораВинагороди Зіркового КлубуСтать Координатором компании Avon может любой трудоспособный гражданин Украины не моложе 18 лет.
 
Форум » Для Координаторов » Работа Координатора » работа координатора
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: